hair-mony.huhair-mony.hub

Termékek › Hajszárítók

Hajszárítók

Professzionális hajszárító fodrászok részére. Letisztult forma, esztétikus megjelenés (matt fekete). Könnyű és sokoldalú hajszárító. A HPS rendszer (hőmentes felület) lehetővé teszi, hogy használat közben bárhol megfogható legyen, mivel a felszíne nem forrósodik át.
Professzionális hajszárító fodrászok részére. Minden elvárást túlszárnyaló teljesítmény. 2500 W-os teljesítménye, a súlya, a kiegyensúlyozása és az ereje egyaránt a mai kor technologiájának a csúcsát képviseli. A DJ 4200  karbonszálas és szatén mintázatával minden részletében elegáns és kifinomult.
Professzionális hajszárító fodrászok részére. Az egyetlen rendszer, mely 3 technikai fortélyra alapozva lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kontrollálja a tisztítást és a jobb levegőáramlást a tökéletes frizura érdekében. A HPS rendszer (hőmentes felület) lehetővé teszi, hogy használat közben bárhol megfogható legyen, mivel a felszíne nem forrósodik át.
Professzionális hajszárító fodrászok részére. A Ci 5000 ötvözi az innovatív TryoTM rendszert -megnövelt légáramlás, ütésállóság, optimális tisztaság- a kompakt kialakítással és a kapcsolók elülső pozíciójával a kényelem érdekében. A tisztító nyílásnak köszönhetően eltávolíthatók a beszívott hajszálak. A gyöngyház szín csillogó fényt ad a terméknek, ami kifejezi, hogy nem átlagos hajszárítóról van szó. A HPS rendszer (hőmentes felület) lehetővé teszi, hogy használat közben bárhol megfogható legyen, mivel a felszíne nem forrósodik át. Jobb és bal kézben egyaránt tartható.
Professzionális hajszárító fodrászok részére. A csend még soha nem volt ilyen jó. A QitoTM Silent egy olyan technológia, mely garantálja a professzionális teljesítményt a szalonodban anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd a csend érdekében. A QitoTM Silent új mércét állít: erőteljes, könnyű és -de mindenek előtt- csendes. Élvezetessé teszi a munkát, fokozza a vendégek kényelmét.