Chroma Blonde1Chroma Blonde2Ceriotti QitoCeriotti akció8- Perlacolor 29- waxesPassport

Termékek › Formázás

Formázás

Hővédő folyadék, mely óvja a hajat a hajszárító, a hajsütővas és a hajvasaló okozta káros hatásoktól. Alkalmazása során védőgátat képez a magas hőmérsékletnek és a környezeti hatásoknak. Meghagyja a haj természetességét.
Azonnali rögzítés, maximális fény és hosszú időtartam. Természetes hatású ideális hajformázó, nem kelt nedves hatást és nem hagy maradványokat. A benne található B5 pro-vitamin óvja és erősíti a hajat, csillogóvá és élénkké teszi.
Extra erős és hosszan tartó hajlakk. Ideális strukturált frizura elkészítésében, vagy ha a fodrásznak erőteljes segítségre van szüksége.
Hajtógáz nélküli, pumpás hajlakk közepesen erős, hosszan tartó hatással. A panthenol tartalmú formula megóvja a haj szerkezetét. Maximális ragyogást nyújt, párataszító hatású, nem nehezíti a hajat és nem hagy maradványokat.
Hajtógáz nélküli, pumpás hajlakk erős, hosszan tartó hatással. A panthenol tartalmú formula megóvja a haj szerkezetét. Maximális ragyogást nyújt, párataszító hatású, nem nehezíti a hajat és nem hagy maradványokat.
Szárítás előtt használatos formázó spray. Speciálisan könnyű formulája lehetővé teszi, hogy a kívánt stílust és formát a haj elnehezítése nélkül érjük el. Volument növel és erősít, a legjobb megoldás a természetes és szabad megjelenéshez.
Könnyű hajformázó hab bármilyen típusú hajra.
Extra erős tartású hajformázó hab.
A Fixi Versatile Gel egy multifunkcionális zselé hihetetlen lehetőségekkel. Minden hajstílushoz és hajtípushoz használható: legyen vékony vagy vastag, sima vagy göndör, a kívánt forma és stílus kész. A panthenol tartalmú formula hidratálja és fényessé varázsolja a hajat.
“Cement hatású” csúcsteljesítményű zselé, ideális szoborszerű frizura megalkotásában. Nedves és száraz hajra egyaránt használható, egyedi stílus megformálására tökéletes.
Ideális hajformázó göndör hajra. Rugalmasságot ad és meghatározza a fürtöket. Csökkenti a kócos hatást.
Ideális hajformázó a tökéletesen sima és selymes végeredmény eléréséhez. Hullámos és göndör hajra egyaránt alkalmas.
Kiváló tincsező és hajformázó gélwax. Fényt ad, nem nehezíti el a hajat. Közepesen erős tartás.
Ideális hajformázó kreatív ötletekhez. Hosszan tartó hatás. Erős tartás.
Tartósan matt hatású, hajformázó wax. Nem nehezíti el a hajat. Hosszan tartó hatás. Extraerős tartás.