hair-mony.huhair-mony.hub

Termékek › Formázás

Formázás

Azonnali rögzítés, maximális fény és hosszú időtartam. Természetes hatású ideális hajformázó, nem kelt nedves hatást és nem hagy maradványokat. A benne található B5 pro-vitamin óvja és erősíti a hajat, csillogóvá és élénkké teszi.
Hővédő folyadék, mely óvja a hajat a hajszárító, a hajsütővas és a hajvasaló okozta káros hatásoktól. Alkalmazása során védőgátat képez a magas hőmérsékletnek és a környezeti hatásoknak. Meghagyja a haj természetességét.
Extra erős tartású hajformázó lakk. Egy igazán erős segítség a tökéletesen megépített frizurák elkészítéséhez. Fényessé, ragyogóvá teszi a hajat. Hosszan tartó hatású.
Hajtógáz nélküli, pumpás hajlakk közepesen erős, hosszan tartó hatással. A panthenol tartalmú formula megóvja a haj szerkezetét. Maximális ragyogást nyújt, párataszító hatású, nem nehezíti a hajat és nem hagy maradványokat.
Szárítás előtt használatos formázó spray. Speciálisan könnyű formulája lehetővé teszi, hogy a kívánt stílust és formát a haj elnehezítése nélkül érjük el. Volument növel és erősít, a legjobb megoldás a természetes és szabad megjelenéshez.
Hajtógáz nélküli, pumpás hajlakk erős, hosszan tartó hatással. A panthenol tartalmú formula megóvja a haj szerkezetét. Maximális ragyogást nyújt, párataszító hatású, nem nehezíti a hajat és nem hagy maradványokat.
Volumennövelő permet vékonyszálú hajra, közepesen erős tartással. Dús hatást kölcsönöz. Nem nehezíti el a hajat. Könnyed természetes megjelenés.
Könnyű, volumennövelő hajformázó hab bármilyen típusú hajra.
Extra erős tartású hajformázó hab minden hajtípusra. Határozott formázás. Fényt és dús hatást kölcsönöz.
Sokoldalú, modellező gél. A tincsek és a formák lágyak maradnak a természetes megjelenés érdekében. Fényesebbé teszi a hajat. Nedves hatás eléréséhez alkalmazza törölközőszáraz hajon.
Hajformázó gél extra erős, cement hatással. Igen erős tartás, hosszan tartó hatás.
Ideális göndörítő krém a hullámos vagy göndör haj felfrissítésére. Látványosan rugalmasabbá, rendezettebbé teszi a loknikat.
Simító krém a tökéletesen sima és selymes végeredmény eléréséhez. Hullámos és göndör hajra egyaránt alkalmas. Csökkenti a szálkásodást.
Kiváló tincsező és hajformázó gélwax. Fényt ad, nem nehezíti el a hajat. Közepesen erős tartás.
Ideális hajformázó kreatív ötletekhez. Hosszan tartó hatás. Erős tartás.
Tartósan matt hatású, hajformázó wax. Nem nehezíti el a hajat. Hosszan tartó hatás. Extraerős tartás.