hair-mony.huhair-mony.hub

TermékekHaj és fejbőr problémák › Cutinol Rebirth Line - keratinos, haj újjáépítő család

 

A keratin a hajszál fő alkotója, mely a haj merevségét adja. A környezeti tényezők, a folyamatos vegyszeres eljárások, a fizikai igénybevétel mind hozzájárulnak a haj roncsolásához, így az fénytelenné, törékeny szerkezetűvé válik. A regeneráló összetevőkben alkalmazott keratin segít visszaállítani a haj egészséges állapotát.

 

A Rebirth sorozat fő összetevője a keratin, ami a hajszerkezetbe beépülve újjáépíti, életerővel tölti fel a sérült, töredezett hajszálakat. Az Ayurveda Mix egy indiai hagyományokon alapuló komplex kezelés. A szezám, oliva olaj, henna, Bacopa monnieri és Melia azadirachta revitalizál és energiát kölcsönöz a hajnak.

 

Rebirth samponREBIRTH SAMPON a haj újjáépítésének első lépése. Gyengéden tisztít és előkészíti a fejbőrt és a hajat a következő lépésre.

kiszerelés: 1000 ml, 250 ml

 

 

Rebirth szérum

A REBIRTH SZÉRUM a haj feltöltődésének és újjáépítésének második lépése. A szérum behatol a hajszerkezetbe, feltölti és helyreállítja azt.

kiszerelés: 150 ml

 

 

Rebirth maszk

REBIRTH MASZK az újjáépítés harmadik lépése. A maszk egy savasító kezelés, ami megszilárdítja a haj szerkezetét, tömöríti és megerősíti azt, ezért a hajszál vastagabb és fényesebb lesz.

kiszerelés: 500 ml, 200 ml

 

 

Color Up spray

A COLOR UP SPRAY (régi neve: LEAVE IN MINERALS) egy hajban maradó kondicionáló. Speciális formulájával a hajvégek kezelésére is alkalmas. Hidratál, nem nehezíti el a hajat, hihetetlenül selymes tapintást ad. A kiemelkedően hatékony komplex ásványianyag bázisnak (szilikon, magnézium, réz, vas, cink) köszönhetően, visszaállítja a haj szerkezetét egészen a gyökerekig. A keratin szinergikus hatása ép testet és volument kölcsönöz a hajnak. Az UV-szűrő védi a hajat a légköri hatásoktól.

 

Használati útmutató letöltése (.pdf)